Vaše sportovní poháry.

Vytvoření vlastního loga.

Vytvoření vlastního loga.
Otevřít v novém okně.

Na většinu sportovních pohárů, trofejí , medailí lze umístnit vaše vlastní logo (obrázek, fotku apod.), které vystihuje například sportovní odvětví, firmu, životní jubileum, recesi, žert a jiné.

Počítačově zdatnější jedinci si takové logo dokážou vytvořit sami, jen by měli mít na paměti, jaký tvar bude mít šítek na poháru nebo medaili(kulatý, čtverec, obdélník s delší základnou nebo obdélník postavený do výšky).Zvětšování pouze jedné strany obdélníku pak vede k deformaci loga.Začátečník si může vybrat k sestavení loga např.obrázek z internetu (zaslat v příloze emailu), ke kterému si pak jen přidá samostatný text a náš grafik takové logo vytvoří.Je-li dostatek času, tak necháváme náhled takového loga na sportovních pohárech a dražších trofejích schválit zákazníkem předem, než štítek zhotovíme.

Tam, kde bude logo gravírováno laserem do skla nebo křišťálu a hotový výtvor již pak nejde měnit, probíhá schvalování náhledu automaticky. Schvalování náhledů má i další výhodu a to v tom, že se někdy podaří najít malou (např.gramatickou ) chybu dříve, než bude výrobek neopravitelně zhotoven.
Je-li zákazník v časové tísní a celý cyklus schvalování náhledů si z tohoto důvodu nemůže dovolit, riskuje, že případnou chybu nebude moci reklamovat.Barevná loga vytvořená sublimační technologií jsou na pohárech, medailích,plaketách, figurkách, trofejích velmi pěkná, zvláště, když jsou z jasných s kontrastních barev a jsou dostatečně velká.Náš internetový obchod na www.pohary-trofeje-medaile.cz má s výrobou kovových štítků s logy mnohaleté zkušenosti a v případě nejasností, vám rádi poradíme.


Diskuze o článku: Vytvoření vlastního loga.


Marcel:
Na pohárech mám vlastní logo, je to lepší.


miki baxtter:
Rapp


JeleanyxLP:
borec


terka:
Grum


HanCock:
coker


Oliver:
King



Vaše jméno:    

Text:


Opište kontrolní text:
Opište text